Fortuna slaat weer toe en haalt Belgisch jeugdinternational: 'Kende de club al'

Fortuna slaat weer toe en haalt Belgisch jeugdinternational: 'Kende de club al'

21-06-2019 17:08
27

Fortuna Sittard heeft vrijdagmiddag ook zijn tweede zomerversterking bekend gemaakt. Na de Fin Patrik Raitanen komt ook de 17-jarige Adnan Ugur naar Limburg. Ugur is een Belgische middenvelder die wordt overgenomen van Club Brugge en voor drie jaar tekent in Sittard.

Ugur is Belgisch jeugdinternational en speelde voor het jeugdteam van Club Brugge in de UEFA Youth League. Daarin maakte hij veel indruk op de scouting van Fortuna, meldt technisch manager Sjoerd Ars op de clubsite. "Adnan is een zeer talentvolle centrale middenvelder. Wij volgen hem al een tijdje en hij heeft indruk gemaakt. Het contract dat we overeengekomen zijn toont dat we veel vertrouwen in hem hebben voor de nabije toekomst."

Wedden

Meer odds

Ook Ugur zelf is blij met zijn overstap naar de Eredivisie. "Ik heb enorm veel zin om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging. Natuurlijk ken ik Fortuna Sittard en volg ik de Nederlandse competitie. Ik denk dat de manier van spelen in beide landen overeenkomt. Komend seizoen wil ik zo veel mogelijk minuten maken om mezelf te ontwikkelen."