'Medische staf van PSV sterk gewijzigd: fysiotherapeut en clubdokter vertrekken'

'Medische staf van PSV sterk gewijzigd: fysiotherapeut en clubdokter vertrekken'

21-06-2019 17:46 Laatste update: 17:50
37

PSV begint aan het nieuwe seizoen met een aantal veranderingen in de medische staf. Zo is Falk Louwers de nieuwe fysiotherapeut van de Eindhovenaren. Hij komt over van VVV-Venlo en vervangt Maarten Gozeling, die vertrokken is.

De 57-jarige Gozeling was vier seizoenen werkzaam bij PSV en wordt opgevolgd door Falk Louwers (34), die overkomt van VVV. De Limburgse club heeft de overstap al bekendgemaakt. Louwers, die de zoon is van de bekende fysiotherapeut Rinus Louwers, komt in een medische staf terecht waarin ook Rob Ouderland en Eddy Pepels, volgens het Eindhovens Dagblad gerenommeerde fysiotherapeuten, werkzaam zijn.

Ook hebben de Eindhovenaren afscheid genomen van clubdokter Stijn Indeherberge, weet de krant. Voor zijn positie is geen vaste opvolger aangesteld. Indeherberge zal afwisselend vervangen worden door Gust van Montfort en Rob Bogie. Eerstgenoemde is traumachirurg en Bogie staat te boek als orthopedisch chirurg. Met Wart van Zoest had PSV al de beschikking over een andere clubdokter.