Cambuur 'grijpt naast Reijnen', schakelt door en gaat zakendoen met AZ

Cambuur 'grijpt naast Reijnen', schakelt door en gaat zakendoen met AZ

21-06-2019 18:45
32

SC Cambuur gaat zich versterken met Mees Hoedemakers van Jong AZ, bevestigt technisch manager Foeke Booy tegenover de Leeuwarder Courant. De Leeuwarders hadden volgens het medium eigenlijk Etienne Reijnen op het oog.

De 32-jarige verdediger van Maccabi Haifa speelde tijdens het seizoen 2014-2015 al in Leeuwarden, maar kiest naar alle waarschijnlijkheid voor een andere oud-werkgever. PEC Zwolle, dat ook al doelman Xavier Mous van Cambuur overneemt, lijkt met de verloren zoon aan de haal te gaan.

Wedden

Meer odds

Hoedemakers gaat nu het middenveld van de Leeuwarders versterken. De 21-jarige ex-jeugdinternational uit Zaandam zat vrijdag met Booy om de tafel, tot grote tevredenheid van laatstgenoemde. "Ik heb niet het idee dat het nog mis kan gaan", laat hij weten aan de Leeuwarder Courant. Booy betitelt zijn nieuwste aanwinst als 'een jongen met potentie die een goede opleiding heeft gehad'.

Cambuur deed eerder deze zomer al zaken met AZ: Jamie Jacobs komt over vanuit Alkmaar. Ook Mitchel Paulissen, Calvin Mac-Intosch, Kellian van der Kaap en Daniel Bouwman verbonden zich al aan de Leeuwarders.