'PSV moet verder zoeken: 'dubbelcijferig' miljoenenbedrag niet genoeg voor Torino'

'PSV moet verder zoeken: 'dubbelcijferig' miljoenenbedrag niet genoeg voor Torino'

21-06-2019 18:30
63

PSV hoeft waarschijnlijk niet langer te rekenen op de Braziliaanse verdediger Lyanco Vojnovic, die onder contract staat bij Torino. De aanvoerder van Jong Brazilië, dat zaterdag het vermaarde Toulon-jeugdtoernooi naar zich toetrok, is eenvoudigweg te duur voor de Eindhovenaren.

Volgens het Eindhovens Dagblad had PSV een bedrag met 'een dubbelcijferig aantal miljoenen' over voor de centrale verdediger. Desondanks kan het niet voldoen aan de vraagprijs van Torino, waar Lyanco nog tot de zomer van 2022 vastligt. Pas wanneer de Italianen bereid zijn om hun vraagprijs te laten zakken, behoort een transfer tot de mogelijkheden. Die kans lijkt echter niet al te groot.

PSV is na het vertrek van Daniel Schwaab en (waarschijnlijk) Angelino naarstig op zoek naar versterking in de verdediging. Het ED meldde eerder op de vrijdag al dat oude bekende Erik Pieters en Valencia-back Toni Lato op het lijstje staan. De tijd begint echter te dringen voor PSV: op 23 en 30 juli staan de twee Champions League-ontmoetingen met FC Basel al op de rol.