PEC mag Reijnen na acht jaar weer begroeten en 'heeft twee keepers binnen'

PEC mag Reijnen na acht jaar weer begroeten en 'heeft twee keepers binnen'

21-06-2019 20:40
26

Etienne Reijnen is na acht jaar terug op het oude nest. De 32-jarige verdediger keert na omzwervingen bij AZ, SC Cambuur, FC Groningen en Maccabi Haifa terug bij PEC Zwolle.

De Blauwvingers hebben het nieuws vrijdagavond bekendgemaakt via de officiële kanalen. Reijnen komt transfervrij over uit Israël en heeft een contract tot medio 2021 ondertekend bij zijn oude liefde. "Toen ik de club in 2011 verliet, speelde het nog in de Jupiler League. Het mag duidelijk zijn dat het in de jaren daarna hard is gegaan", laat hij weten in een eerste reactie. "Dat PEC Zwolle nu een stabiele eredivisieclub is, doet mij goed en ik ga er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken."

Volgens Voetbal International kan er spoedig nóg meer nieuws uit Zwolle verwacht worden: ook doelmannen Xavier Mous (SC Cambuur) en Michael Zetterer (Werder Bremen) hebben zich aan de club verbonden. De twee volgen Mickey van der Hart (Lech Poznan) en Diederik Boer (gestopt) op en zullen met elkaar moeten strijden om een plekje onder de lat. Wanneer Mous en Zetterer gepresenteerd zullen worden, is nog niet duidelijk.