'Oranje is minder dan op het EK, toen vond ik ze eigenlijk allemaal goed spelen'

'Oranje is minder dan op het EK, toen vond ik ze eigenlijk allemaal goed spelen'

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 22:13vr 21-06-2019 om 22:13

Willem Vissers is nog niet onder de indruk van de Oranje Leeuwinnen. De voetbaljournalist van de Volkskrant stelt dat de vrouwen tijdens het EK veel beter speelden en dat er tijdens dit WK nog veel verbetering mogelijk is.

Vissers is ondanks negen punten uit drie wedstrijden niet tevreden over wat hij heeft gezien. "Het is nog altijd minder dan twee jaar geleden op het EK", legt hij uit in gesprek met FOX Sports. "Toen vond ik ze eigenlijk allemaal goed spelen. Ik zit nu te wachten op het moment dat ze dat doen, dat ze allemaal goed spelen. Nu is het er vaak één of twee, dat is te wisselvallig."

De journalist van De Volkskrant wijst Lieke Martens en Shanice van de Sanden aan als speelsters die zich kunnen en moeten verbeteren. "Het is ook heel lastig, Martens heeft constant mensen om zich heen als ze wil gaan dribbelen. Maar als die loskomt en Van de Sanden ook, dan is er veel mogelijk. Als je met weinig vorm drie wedstrijden wint kan er heel wat gebeuren als de vorm er wel is. Een halve finale zou dan heel erg goed zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws