Telegraaf: Juventus legt miljoenenbod neer voor De Ligt en denkt beet te hebben

Telegraaf: Juventus legt miljoenenbod neer voor De Ligt en denkt beet te hebben

22-06-2019 00:08 Laatste update: 06:31
151

Juventus gaat er van uit dat Matthijs de Ligt volgend seizoen bij Juventus speelt. Volgens De Telegraaf is de Italiaanse club bereid om meer dan zeventig miljoen neer te tellen voor de aanvoerder van Ajax. Daarnaast zou er een vijfjarig contract voor De Ligt klaarliggen.

De Ligt kan voor vijf jaar tekenen bij de recordkampioen van Italië, meldt De Telegraaf op de late vrijdagavond. De Oude Dame is ervan overtuigd dat de captain van Ajax volgend seizoen in het zwart en wit speelt, want het bod van ruim zeventig miljoen euro zou voldoende moeten zijn om De Ligt los te weken in Amsterdam. Daarnaast kan de 19-jarige verdediger jaarlijks tussen de 15 en 20 miljoen euro gaan verdienen in Turijn.

Juventus is heer en meester in Italië en won de afgelopen acht Scudetto's. Het grote doel van De Oude Dame is dan ook de Champions League winnen. Daar slaagden de Italianen dit seizoen niet in door toedoen van Ajax. Cristiano Ronaldo, steraanvaller van Juventus, was dusdanig onder de indruk van De Ligt dat hij hem vroeg om naar zijn club te komen. Dat lijkt dus nu te gaan gebeuren.