Telegraaf: Juventus legt miljoenenbod neer voor De Ligt en denkt beet te hebben

Telegraaf: Juventus legt miljoenenbod neer voor De Ligt en denkt beet te hebben

Gepubliceerd: zaterdag 22 juni 2019 om 00:08za 22-06-2019 om 00:08

Laatste update: zaterdag 22 juni 2019 om 06:31za 22-06-2019 om 06:31

Juventus gaat er van uit dat Matthijs de Ligt volgend seizoen bij Juventus speelt. Volgens De Telegraaf is de Italiaanse club bereid om meer dan zeventig miljoen neer te tellen voor de aanvoerder van Ajax. Daarnaast zou er een vijfjarig contract voor De Ligt klaarliggen.

De Ligt kan voor vijf jaar tekenen bij de recordkampioen van Italië, meldt De Telegraaf op de late vrijdagavond. De Oude Dame is ervan overtuigd dat de captain van Ajax volgend seizoen in het zwart en wit speelt, want het bod van ruim zeventig miljoen euro zou voldoende moeten zijn om De Ligt los te weken in Amsterdam. Daarnaast kan de 19-jarige verdediger jaarlijks tussen de 15 en 20 miljoen euro gaan verdienen in Turijn.

Juventus is heer en meester in Italië en won de afgelopen acht Scudetto's. Het grote doel van De Oude Dame is dan ook de Champions League winnen. Daar slaagden de Italianen dit seizoen niet in door toedoen van Ajax. Cristiano Ronaldo, steraanvaller van Juventus, was dusdanig onder de indruk van De Ligt dat hij hem vroeg om naar zijn club te komen. Dat lijkt dus nu te gaan gebeuren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws