Update: 'PSV en Leipzig zijn het eens over Bruma, wachten op persoonlijk akkoord'

Update: 'PSV en Leipzig zijn het eens over Bruma, wachten op persoonlijk akkoord'

22-06-2019 12:18 Laatste update: 22:11
147

PSV heeft verregaande belangstelling voor Bruma. Dat bevestigt zaakwaarnemer Catio Baldé telefonisch aan het Eindhovens Dagblad. De onderhandelingen zitten echter nog in 'informatieve fase'.

Baldé geeft aan dat de entourage van Bruma en PSV elkaar de komende dagen 'misschien' spreken. Hij voegt eraan toe dat dat er nog van alles mogelijk is. Naast PSV azen naar verluidt ook FC Porto en Spartak Moskou op de 24-jarige aanvalle van Leipzig.

Betrouwbare PSV-bronnen melden aan het ED dat Bruma zeker nog niet binnen is. De eventuele transfer bevindt zich in een zogeheten 'informatieve fase'. Bruma zou een prijskaartje van vijftien miljoen euro hebben, maar de kans is klein dat PSV een dergelijk bedrag gaat betalen.

Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano zijn immers nog niet uit Eindhoven vertrokken. Bovendien staan met Donyell Malen en Cody Gakpo hun beoogde opvolgers al klaar. Voetbal International meldde zaterdagochtend dat PSV hoopt Bruma komende week al te kunnen presenteren.

Update 22.11 uur: Als PSV en Bruma er onderling uitkomen, dan gaat RB Leipzig akkoord met een transfer van de vleugelaanvaller. Dat heeft de zaakwaarnemer van Bruma gezegd tegen het Eindhovens Dagblad. De twee clubs zouden elkaar al gevonden hebben en het hangt er dus alleen nog maar van af of PSV er met de speler uitkomt. Zaakwaarnemer Baldé wil echter nog steeds niet zeggen of hij snel naar Eindhoven zal afreizen.