Fortuna Sittard wijst bod op uitblinker af: Het gaat om een buitenlandse club

Fortuna Sittard wijst bod op uitblinker af: "Het gaat om een buitenlandse club"

22-06-2019 16:16 Laatste update: 16:43
34

Mark Diemers vertrekt voorlopig nog niet bij Fortuna Sittard. De Limburgers hebben vorige week een bod op de middenvelder afgeslagen, zo meldt De Limburger

Interesse in de 25-jarige Diemers is er al langer, maar recent ontving Fortuna een concreet bod van een buitenlandse club. Het geboden bedrag voldeed echter niet aan de vraagprijs. Technisch manager Sjoerd Ars wil niet zeggen welke club zich heeft gemeld in Sittard. "Dat vind ik niet netjes, maar het gaat om een buitenlandse club", zegt hij tegen de Limburger.

Diemers is op de hoogte van de situatie en weet ook dat er geen tweede bod zal volgen van de desbetreffende club. "Het is nu ook van de baan, want die club heeft inmiddels een andere speler aangetrokken." Diemers heeft niet per se een vertrekwens. "Ik heb het hier prima naar mijn zin. Mocht er iets komen wat ik zelf ook zie zitten, dan graag. Maar zoals ik vorig seizoen al zei: zo niet, dan blijf ik met alle plezier hier."

Fortuna Sittard eindigde afgelopen seizoen als promovendus knap op de vijftiende plaats en is dus ook komend seizoen te bewonderen in de Eredivisie.