Begeerde Vlap trots: 'Ik heb de ambitie om hogerop te gaan, het is aan de clubs'

Begeerde Vlap trots: 'Ik heb de ambitie om hogerop te gaan, het is aan de clubs'

Gepubliceerd: zaterdag 22 juni 2019 om 17:42za 22-06-2019 om 17:42

Michel Vlap staat open voor een vertrek bij sc Heerenveen. Het talent van de Friezen staat al geruime tijd in de belangstelling van RSC Anderlecht, maar tot een transfer is het nog niet gekomen. 

Een aantal weken geleden bood Anderlecht vijf miljoen euro voor de 22-jarige middenvelder, maar met dat bedrag wisten de Belgen bepaald niet te overtuigen. "Iedereen weet van de belangstelling", zegt Vlap zaterdag tegen de Leeuwarder Courant. "Daar ben ik ook gecharmeerd van. Dat is hartstikke mooi, denk ik. Ik heb vorig seizoen al aangegeven: als ik merk dat ik hogerop kan, dan wil ik daar zeker voor gaan. Alleen sta ik nog onder contract bij Heerenveen. Het is nu aan de clubs."

Vlap heeft een contract tot 2022 in Heerenveen. "Ik ga ervan uit dat ik gewoon bij Heerenveen blijf, maar in de voetballerij weet je het nooit. Als ik hier nog een jaar speel en ervoor zorg dat ik de kar trek bij Heerenveen, dan is dat denk ik ook een goede rol. Alleen heb ik wel de ambitie om hogerop te gaan. Persoonlijk heb ik een fantastisch seizoen achter de rug. Dat speelt natuurlijk ook mee", aldus de jeugdinternational. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws