'Feyenoord richt vizier op Alkmaar en is uit op handtekening overbodige AZ'er'

'Feyenoord richt vizier op Alkmaar en is uit op handtekening overbodige AZ'er'

Gepubliceerd: zaterdag 22 juni 2019 om 19:45za 22-06-2019 om 19:45

Laatste update: zaterdag 22 juni 2019 om 19:58za 22-06-2019 om 19:58

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Mats Seuntjens, zo meldt althans het Noordhollands Dagblad. De 27-jarige aanvallende middenvelder annex aanvaller mag vertrekken bij AZ, maar lijkt in de top van de Eredivisie te kunnen blijven.

Seuntjens besloot uit te willen kijken naar een nieuwe club, nadat hij hoorde dat er onder de nieuwe trainer Arne Slot weinig perspectief meer voor hem was bij AZ. Het afgelopen seizoen kwam de geboren Bredanaar tot 32 optredens in de Eredivisie, waarin hij zes keer scoorde en vijf assists gaf. Seuntjens ligt nog tot medio 2020 vast in Alkmaar. Hoeveel hij moet kosten, is niet duidelijk.

Feyenoord zou 'uit zijn op de handtekening' van de oud-speler van NAC. Het is echter niet duidelijk hoe concreet de interesse uit Rotterdam precies is. Feyenoord zag aanvoerder Robin van Persie deze zomer afzwaaien. Met Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra verlengden wel twee mogelijke concurrenten van Seuntjens hun contract. Ook beschikt de club over jeugdproducten Orkun Kökcü en Dylan Vente.

Poll

Zou Seuntjens een goede aanwinst zijn voor Feyenoord?

(3496 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws