'Buitenlandse club meldt zich voor uitblinkende Superboer, club wil transfersom'

'Buitenlandse club meldt zich voor uitblinkende Superboer, club wil transfersom'

Gepubliceerd: zaterdag 22 juni 2019 om 22:32za 22-06-2019 om 22:32

Youssef El Jebli, afgelopen Eredivisie-seizoen dé smaakmaker van De Graafschap, staat in de belangstelling van een club uit het buitenland. Dat meldt De Gelderlander. De Superboeren houden ernstig rekening met een vertrek van de 26-jarige middenvelder.

Volgens De Gelderlander heeft El Jebli al meermaals aangegeven een stap hogerop te willen. De kans dat de creatieveling volgend seizoen nog in Doetinchem speelt is daarom erg klein, zeker nu een buitenlandse club zich gemeld heeft bij technisch manager Peter Hofstede. "Er zijn inderdaad gesprekken gaande met El Jebli", zegt hij. "Wij houden er rekening mee dat hij weggaat. Maar dan moeten wij er wel eerst uitkomen met een andere club."

De zaakwaarnemer van El Jebli, John Veldman, wilde niet reageren op de belangstelling. Wat wel zeker is is dat De Graafschap een transfersom wil ontvangen voor zijn middenvelder. Hij ligt nog tot medio 2020 vast in Doetinchem, nadat hij in 2015 werd opgehaald bij de amateurs van FC Lienden. Aanstaande zondag traint De Graafschap voor het eerst dit seizoen. Als er geen ontwikkelingen zijn rondom een overstap zal El Jebli dan 'gewoon' op het veld staan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws