Unieke beelden van discussie met Jörgensen: '20, 25 goals en dán vertrekken'

Unieke beelden van discussie met Jörgensen: '20, 25 goals en dán vertrekken'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 10:28zo 23-06-2019 om 10:28

Laatste update: zondag 23 juni 2019 om 10:35zo 23-06-2019 om 10:35

In het NPO-programma Jaïr in Goed Gezelschap gaf zaakwaarnemer Rob Jansen vrijdagavond een inkijkje in een discussie met Nicolai Jörgensen over diens situatie bij Feyenoord. Jansen drong er bij de Deen op aan om een nieuw contract te signeren in De Kuip en nog zeker één jaar te blijven.  

"Het was niet je beste seizoen. Dat is misschien zelfs zacht uitgedrukt. Maar goed, het is wat het is", stelt Jansen, aan tafel met Jörgensen. "Je contract loopt nog twee jaar door. Je voelt je hier goed, zeg je altijd. Gaan we om een transfer vragen? Optie twee: je blijft bij de club en concentreert je op het nieuwe seizoen."

Dat laatste heeft overduidelijk de voorkeur van Jansen. "Er is een nieuwe trainer, er zullen waarschijnlijk spelers worden aangetrokken. En dan word je de spits die je hoort te zijn en maak je 20, 25 doelpunten."

"Als dat gebeurt, is er meteen interesse van grote clubs. Als ik de keuze had, zou ik blijven. Ik zou dit jaar echt goed willen presteren en dán pas vertrekken."

Het pleidooi van Jansen wierp zijn vruchten af. Eerder deze maand werd bekend dat Jörgensen zijn contract in Rotterdam-Zuid gaat verlengen tot medio 2022. 

De volledige uitzending van Jaïr in Goed Gezelschap, met veel aandacht voor Rob Jansen, is hier terug te kijken. Het gesprek met Jörgensen begint vanaf minuut 20. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws