Ambitieuze Obispo: Ik wil hier gewoon basisspeler zijn, laat dat duidelijk zijn

Ambitieuze Obispo: "Ik wil hier gewoon basisspeler zijn, laat dat duidelijk zijn"

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 14:34zo 23-06-2019 om 14:34

Armando Obispo is blij met zijn keuze om een jaar op huurbasis uit te komen voor Vitesse. De verdediger van PSV is vastberaden om minuten te gaan maken op het hoogste niveau. 

"Het ziet er hier allemaal goed uit", zegt Obispo na de eerste training van het seizoen tegen Omroep Gelderland. "Ik kreeg ook meteen een goed gevoel toen dit op mij af kwam. Iedereen was positief, dit is de juiste stap voor mij. Ik heb veel zin om aan dit nieuwe avontuur te beginnen."

In Eindhoven had Obispo weinig zicht op speeltijd. "Ik zat al wel twee jaar bij de selectie. Bij Jong PSV heb ik in mijn eerste seizoen nog wel minuten gemaakt, maar door die nieuwe regel van vorig jaar na de winterstop eigenlijk niet meer. De regel is dat als je op het wedstrijdformulier van het eerste staat je de dag erna niet bij Jong PSV mag spelen."

Ambitie heeft de jonge centrale verdediger in ieder geval genoeg. "Ik wil hier gewoon basisspeler zijn. Laat dat duidelijk zijn. Ik ben niet naar Vitesse gekomen om op de bank te zitten. Alleen zal ik het zelf moeten afdwingen natuurlijk. Iedereen begint weer op nul", aldus Obispo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws