Heracles houdt na Kuwas ook rekening met transfers van Peterson en Dalmau

Heracles houdt na Kuwas ook rekening met transfers van Peterson en Dalmau

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 08:45ma 24-06-2019 om 08:45

Heracles Almelo heeft de defensie en het middenveld compleet, maar richt zich nog op aanvallende versterkingen. Dat komt mede doordat technisch manager Tim Gilissen rekening houdt met een vertrek van Kristoffer Peterson en Adrian Dalmau. Bovendien maakte Brandley Kuwas al een transfer.

"We kunnen op de zijkanten en centraal voorin nog twee of drie spelers gebruiken. Als we een goed seizoen willen draaien, is dat noodzaak", zegt Gilissen tegen TC Tubantia. "Het is ook niet onwaarschijnlijk dat Kristoffer Peterson of Adrian Dalmau voor 31 augustus nog een transfer gaat maken, dat is afwachten."

Voor Dalmau, clubtopscorer met negentien goals, is voorzichtige interesse geweest, maar Heracles vond het aanbod niet interessant. Rond de Zweed Peterson is het nog stil. "Het is wishful thinking om te denken dat ze niet in de belangstelling staan van andere clubs", zegt Gilissen. "En ergens hopen we ook elk seizoen een paar spelers te verkopen, dat is altijd ons doel, maar het hoeft op dit moment niet."

Heracles versterkte zich deze zomer al met Teun Bijleveld (21) en Navajo Bakboord (20), die overkwamen van Ajax. Ook Orestis Kiomourtzoglou (21) is nieuw in Almelo. Hij speelde bij het Duitse SpVgg Unterhaching. Verder hoopt Reuven Niemeijer zich te bewijzen na een huurperiode bij FC Emmen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws