'Transfer in kannen en kruiken: Promes maandag gepresenteerd door Ajax'

'Transfer in kannen en kruiken: Promes maandag gepresenteerd door Ajax'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 09:36ma 24-06-2019 om 09:36

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 09:51ma 24-06-2019 om 09:51

De transfer van Quincy Promes naar Ajax is in kannen en kruiken. De 27-jarige aanvaller wordt maandag al gepresenteerd in de Johan Cruijff Arena, waar hij zijn handtekening zet onder een contract voor liefst vijf seizoenen.

Dat meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant past de transfer van Promes in het nieuwe beleid. Ajax is bereid om de buidel te trekken voor aanwinsten. Directeur Marc Overmars richt daarbij eerst de pijlen op Nederlandse internationals. Voetbal International maakte ook al melding van een op handen zijnde deal met Promes en Sevilla. Hoeveel de Spanjaarden ontvangen, is niet duidelijk.

Promes wordt in Amsterdam herenigd met zijn oude trainer Erik ten Hag, onder wie hij bij Go Ahead Eagles zijn doorbraak beleefde in het betaald voetbal. De 38-voudig international is na Razvan Marin, Kik Pierie, Kjell Scherpen en Lisandro Martinez al de vijfde aankoop van Ajax voor het nieuwe seizoen.

De Telegraaf meldt dat Ajax drie 'toptargets' had, waarvan de Amsterdammers er tenminste twee willen binnenhalen. Na Promes is Steven Bergwijn van PSV het volgende doelwit van directeur spelersbeleid Overmars.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws