Internationals keren terug bij PSV, Van Bommel laat ook toptalent (17) meetrainen

Internationals keren terug bij PSV, Van Bommel laat ook toptalent (17) meetrainen

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 10:14ma 24-06-2019 om 10:14

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 11:33ma 24-06-2019 om 11:33

De selectie van Mark van Bommel begint langzaam weer op peil te komen. Jeroen Zoet, Donyell Malen en Cody Gakpo voegden zich maandag voor het eerst bij de groepstraining van PSV. 

Zoet was zo'n drie weken geleden nog op pad met het Nederlands elftal, dat uitkwam in de eindronde van de Nations League. Zoet, die recent vader werd, zelf kwam niet in actie tegen Engeland en Portugal, maar de doelman mocht zich toch iets later melden in Eindhoven om toch voldoende te kunnen uitrusten. Hetzelfde geldt voor Gakpo en Malen: het tweetal kwam in dezelfde periode met Jong Oranje in actie. 

Vanwege de hitte trainde PSV al om 9.00 uur op de Herdgang. Naast de gebruikelijke gezichten was er ook een nieuweling te bewonderen op het trainingsveld: het Eindhovens Dagblad meldt dat Van Bommel de zeventienjarige Noni Madueke heeft uitgenodigd om mee te trainen met de hoofdmacht. De Britse jeugdinternational, die toebehoort tot de selectie van Jong PSV, kwam een jaar geleden over van Tottenham Hotspur, terwijl hij ook kon kiezen voor onder meer Manchester United.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws