'PSV in onderhandeling over Van den Berg: vraagprijs van enkele miljoenen'

'PSV in onderhandeling over Van den Berg: vraagprijs van enkele miljoenen'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 11:24ma 24-06-2019 om 11:24

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 11:37ma 24-06-2019 om 11:37

PSV is in gesprek met Sepp van den Berg over een transfer. Technisch manager John de Jong heeft al een gesprek gevoerd met de zeventienjarige verdediger van PEC Zwolle, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Van den Berg ontbreekt maandag op de training van zijn club omdat hij in afwachting is van een transfer. Volgens Voetbal International is een club uit de Nederlandse traditionele top-drie concreet voor het toptalent: het blijkt om PSV te gaan. Overigens liggen er ook buitenlandse kapers op de kust. 

'Betrokkenen' melden aan het ED dat De Jong vorige week het gesprek is aangegaan met kamp-Van den Berg. De centrale verdediger wil zijn tot 2020 lopende contract bij PEC niet verlengen en daarom is een transfer onvermijdelijk. Nu kan PEC immers nog cashen. De club verlangt naar verluidt zo'n 1,5 à 2 miljoen euro. 

PEC heeft Van den Berg nu de ruimte gegeven om met de nummer twee van de Eredivisie te onderhandelen over een contract. In afwachting van een deal traint hij deze week niet meer mee bij de selectie van John Stegeman. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws