Berghuis wil nieuwe positie bij Feyenoord: We hebben met Steven gesproken

Berghuis wil nieuwe positie bij Feyenoord: "We hebben met Steven gesproken"

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 13:50ma 24-06-2019 om 13:50

Steven Berghuis aast op een nieuwe rol bij Feyenoord. De aanvaller wil volgend seizoen achter de spits spelen. Jaap Stam, die graag doorgaat met Berghuis, houdt zich op de vlakte.

Feyenoord wil het contract van Berghuis verlengen, net als de club afgelopen week deed met Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra. Intern heeft de 27-jarige sterspeler wel aangegeven dat hij graag achter de spits zou willen spelen. "We hebben met Steven gesproken", reageert Stam na de eerste trainingsdag bij RTV Rijnmond.

"Wij willen deze selectie bij elkaar houden en competitief zijn aan andere ploegen en het maximale eruit halen. Daar zijn we druk mee bezig, zoals jullie al gehoord en gelezen hebben", vervolgt de nieuwe trainer. "Hopelijk lukt het om met Steven te verlengen. En op welke positie hij gaat spelen, dat zien we dan wel."

Berghuis ligt momenteel tot medio 2021 vast, maar kan daar nog een jaar aan vastplakken. Feyenoord wil hem niet naar PSV laten gaan, waar hij in beeld is als eventuele opvolger van Steven Bergwijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws