Update: 'Man United heeft tweede zomeraankoop bijna binnen: 55 miljoen euro'

Update: 'Man United heeft tweede zomeraankoop bijna binnen: 55 miljoen euro'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 12:56wo 26-06-2019 om 12:56

Manchester United wil Aaron Wan-Bissaka snel presenteren als tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen. BBC Sport meldt maandag dat The Red Devils rekenen op de komst van de rechtsback van Crystal Palace. 

Van een deal tussen United en Palace is voorlopig echter geen sprake. De twee Premier League-ploegen moeten nog een akkoord bereiken over een transfersom. The Telegraph schrijft dat maandag nieuwe onderhandelingen gepland staan. Wan-Bissaka, international van Engeland O21, brak afgelopen jaar definitief door in Londen. Palace verlangt volgens Britse media minstens 55 miljoen euro voor de vleugelverdediger. 

United-manager Ole Gunnar Solskjaer wil AWB dolgraag aan zijn selectie toevoegen. De Noorse trainer ziet de back als een gedegen concurrent voor Ashley Young, die over twee weken 34 jaar wordt.

United nam na een mislukt seizoen afscheid van onder meer Ander Herrera en Antonio Valencia. Voor Swansea City-aanvaller Daniel James (21) werd 17 miljoen euro betaald. 

Update 26/6 12.56: United en Palace zijn inmiddels definitief akkoord over de transfer van Wan-Bissaka. Dat meldt BBC Sport woensdag. United betaalt dik 55 miljoen euro voor de rechtsback. Wan-Bissaka wordt op korte termijn in Manchester verwacht voor een medische keuring. Hij verdiende in Londen ongeveer 11.000 euro per week, op Old Trafford stijgt zijn salaris naar zeker 90.000 euro per week. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws