'Keepersnieuws uit Eindhoven: PSV richt vizier op transfervrije Ruiter (32)'

'Keepersnieuws uit Eindhoven: PSV richt vizier op transfervrije Ruiter (32)'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 21:57ma 24-06-2019 om 21:57

Sparta hoopte op de komst van Robbin Ruiter, maar de transfervrije doelman heeft bedankt voor de interesse omdat ook PSV hem wil. Dat melden het Algemeen Dagblad en het Eindhovens Dagblad.

Ruiter (32) zit zonder club na zijn vertrek bij Sunderland. Het AD meldde onlangs nog dat de routinier het nog te vroeg vindt voor een terugkeer naar de Eredivisie. Ruiter hoopte zijn carrière juist voort te zetten in het buitenland. Mogelijk brengt PSV hem dus op andere gedachten. 

Sparta hoopte Ruiter toe te voegen aan de selectie, maar het management van de doelman heeft de club laten weten dat ook PSV dus belangstelling heeft. Tot zondag hoopte Sparta op het vastleggen van Ruiter. 

PSV ziet in Ruiter een ervaren stand-in van Jeroen Zoet, die al jaren de eerste doelman is in Eindhoven. Lars Unnerstall staat aan de kant met een blessure en is onzeker voor het Champions League-duel met FC Basel. Hidde Jurjus vertrekt waarschijnlijk weer naar De Graafschap en Luuk Koopmans heeft nog nooit op het hoogste niveau gekeept. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Ruiter een goede stand-in voor Zoet?

Ja
63%
Nee
37%
(4529 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws