'Zoveelste tegenvaller dreigt voor PSV: Van den Berg op weg naar Liverpool'

'Zoveelste tegenvaller dreigt voor PSV: Van den Berg op weg naar Liverpool'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 22:54ma 24-06-2019 om 22:54

PSV dreigt naast de komst van Sepp van den Berg te grijpen. De zeventienjarige verdediger van PEC Zwolle, die meerdere opties heeft, kiest naar alle waarschijnlijkheid voor een droomtransfer naar het buitenland.

Dat melden Voetbal International en de Stentor. Laatstgenoemde krant weet dat Van den Berg voor Liverpool gaat kiezen, zo is de verwachting. VI en het Eindhovens Dagblad meldden maandagochtend dat PSV in gesprek was met Van den Berg. PEC gaf hem de ruimte om een transfer af te ronden, maar zoals het er naar uitziet wordt PSV niet de nieuwe werkgever van het jonge talent.

Van den Berg reist deze week nog naar Engeland om een persoonlijk akkoord te bereiken met Liverpool, aldus de Stentor. De Champions League-winnaar is bereid om te voldoen aan de financiële eisen van PEC. Naar verluidt vraagt de club 1,5 á 2 miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen en een doorverkooppercentage verder oplopen.

Mocht Van den Berg daadwerkelijk naar het buitenland gaan, dan is dat niet de eerste tegenvaller voor PSV van deze zomer. Het zit de club wat transfers betreft nog niet bepaald mee. Angelino keert na één seizoen terug naar Manchester City, waardoor de club na het vertrek van Aziz Behich nog geen linksback heeft voor de basis. Eerder vertrok Daniel Schwaab al uit Eindhoven.

Daarnaast zoekt PSV ook versterking voor in de aanval, maar de Portugees Bruma lijkt op weg naar FC Porto.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws