AD: 'Internationale topclub' volgt Van de Beek, Ajax wil minstens vijftig miljoen

AD: 'Internationale topclub' volgt Van de Beek, Ajax wil minstens vijftig miljoen

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 06:46di 25-06-2019 om 06:46

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 11:20di 25-06-2019 om 11:20

Ajax moet serieus vrezen voor een vertrek van Donny van De Beek, meldt het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. Volgens de ochtendkrant heeft een 'internationale topclub' concrete belangstelling voor de 22-jarige middenvelder uit Nijkerkerveen.

Om welke club het gaat, laat het AD in het midden. Van de Beek werd de afgelopen maanden aan diverse Europese topclubs gelinkt: onder meer Borussia Dortmund, Real Madrid en Tottenham Hotspur zouden zijn ontwikkeling op de voet volgen. De vijfvoudig Oranje-international staat nog tot de zomer van 2022 onder contract bij Ajax, dat het zich dus kan permitteren om de hoofdprijs te vragen: volgens het AD heeft Ajax een prijskaartje van vijftig miljoen euro aan Van de Beek gehangen, mocht de bewuste Europese topclub zich melden in Amsterdam. De Amsterdammers willen Van de Beek echter liever niet kwijt.

Rondom Hakim Ziyech en David Neres is het nog rustig: de Afrika Cup- en Copa América-ganger hebben zich vorig seizoen in de kijker gespeeld tijdens de Champions League-campagne van Ajax, maar de club heeft nog geen officieel bod voor de twee ontvangen. De Amsterdammers speelden maandag echter al in op een eventueel vertrek van Ziyech, Neres of Van de Beek: Quincy Promes verbond zich tot medio 2024 aan Ajax.

Poll

Is Donny van de Beek 50 miljoen euro waard?

(4888 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws