Bikkelharde Stam ging viral tijdens benefietwedstrijd: 'Daarna twee weken pijn'

Bikkelharde Stam ging viral tijdens benefietwedstrijd: 'Daarna twee weken pijn'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 07:41di 25-06-2019 om 07:41

Kersvers Feyenoord-trainer Jaap Stam ging eind mei viral nadat hij meedeed aan een benefietwedstrijd tussen oud-spelers van Manchester United en Bayern München. The Dutch Destroyer bracht Old Trafford in vervoering met enkele snoeiharde tackles.

Onder meer Ivica Olic moest het ontgelden: de Kroaat gooide er een halve schroef uit na een botsing met de inglijdende Stam. "Dit zijn van die wedstrijden die dan toevallig ook nog op televisie zijn en dan denk je: ik kleun er ook maar effetjes een paar keer in", lacht De Rots van Kampen na de eerste Feyenoord-training in gesprek met De Telegraaf. "Daarna had ik twee weken pijn in mijn lichaam, maar dat heb je er dan wel voor over."

Stam is echter absoluut van plan om nogmaals mee te doen, wanneer hij voor een benefietwedstrijd wordt benaderd. "Ik ben blij dat ik nog een wedstrijdje kan voetballen en dat ik daar dan nog een keertje voor word gevraagd", laat hij weten. "Dat is niet om het voorbeeld te geven. Het is vooral lekker dat je kunt voetballen."

Poll

Gaat Feyenoord onder Jaap Stam weer de weg omhoog vinden?

(17172 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws