'Anderlecht geeft toe en betaalt alsnog hoofdprijs voor Vlap: transfer bijna rond'

'Anderlecht geeft toe en betaalt alsnog hoofdprijs voor Vlap: transfer bijna rond'

25-06-2019 07:53 Laatste update: 15:40
44

Het vertrek van Michel Vlap bij sc Heerenveen lijkt een kwestie van tijd. Volgens de Leeuwarder Courant zijn de Friezen dichtbij een akkoord met Anderlecht, dat al langere tijd jacht maakt op de Sneker. 

Paars-Wit waagde eind mei al een poging voor Vlap, maar Heerenveen veegde het bod ter waarde van vijf miljoen euro toen van tafel. Het Laatste Nieuws meldde maandag dat Heerenveen minstens acht miljoen euro wil incasseren voor de zelf opgeleide aanvallende middenvelder. Ook de Leeuwarder Courant maakt melding van een vraagprijs van acht miljoen: volgens het regionale medium is Anderlecht inmiddels overstag gegaan en hangt een akkoord tussen beide clubs in de lucht.

Vlap debuteerde in november 2016 voor Heerenveen, groeide vervolgens uit tot vaste waarde en kan terugkijken op een meer dan geslaagd seizoen 2018/2019. In 38 officiële wedstrijden was hij goed voor zeventien treffers en zes assists. Zijn contract in Friesland loopt nog door tot medio 2022, maar zal dus op korte termijn afgekocht worden.

No Poll