Ziggo kondigt oefenduels van Ajax aan: treffen met Griekse en Turkse topclub

Ziggo kondigt oefenduels van Ajax aan: treffen met Griekse en Turkse topclub

25-06-2019 09:34
44

Ajax lijkt het oefenprogramma tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen aardig rond te hebben. De selectie van trainer Erik ten Hag is maandag afgereisd naar De Lutte voor een trainingskamp.

De Eredivisie-kampioen maakte eerder al bekend dat het in Overijssel twee oefenduels zal spelen: dinsdagavond is Quick '20 de tegenstander en zaterdag wacht een treffen met het Deense Aalborg.

Ajax speelt in de voorbereiding ook nog vriendschappelijke wedstrijden tegen Anderlecht (6 juli in Putten), Istanbul Basaksehir (14 juli), Watford (18 juli) en Panathinaikos (22 juli). Dat meldt hoofdsponsor Ziggo, dat de oefenduels live zal uitzenden. De Amsterdammers hebben het programma zelf nog niet bevestigd. Waar de duels gespeeld gaan worden, is nog niet bekend. Het affiche met de Turken staat tijdens het trainingskamp in Oostenrijk op het programma.

Ajax speelt op 27 juli zijn eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Dan is PSV de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Een week later gaat de Eredivisie van start, terwijl Ajax op 6 of 7 augustus zijn eerste duel in de derde voorronde van de Champions League speelt.