Telegraph: 'desperate' Ajax en Bayern tasten mis, Van den Berg levert 2 miljoen op

Telegraph: 'desperate' Ajax en Bayern tasten mis, Van den Berg levert 2 miljoen op

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 11:28di 25-06-2019 om 11:28

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 11:34di 25-06-2019 om 11:34

Sepp van den Berg ondergaat woensdag een medische keuring bij Liverpool. De Champions League-winnaar is met PEC Zwolle akkoord over een transfersom van twee miljoen euro voor de zeventienjarige verdediger. Dat meldt The Daily Telegraph. 

De Stentor wist maandagavond al dat Van den Berg voor een transfer naar de Premier League heeft gekozen. PSV was volgens diverse media nadrukkelijk in de race voor de jeugdinternational. 

Ook Bayern München en Ajax waren volgens The Daily Telegraph 'desperate to sign' de talentvolle Van den Berg. De tiener wordt echter de eerste zomerversterking van Liverpool. In Engeland krijgt Van den Berg komend seizoen alle tijd en ruimte om aan zijn nieuwe omgeving te wennen; vanaf 2020 is het blijkbaar de bedoeling dat hij aan het eerste elftal gaat ruiken.

In januari lonkte al een overstap naar de Serie A voor Van den Berg, weet The Daily Telegraph. PEC sloeg toen een bod van 2,5 miljoen euro van Sampdoria af. Het contract van Van den Berg in Zwolle loopt over een jaar af. PEC kiest daarom nu voor een verkoop.  

Poll

Is Liverpool een goede keuze van Van den Berg?

(6754 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws