Update: Cillessen ook al gespot in Valencia-shirt; overstap is kwestie van tijd

Update: Cillessen ook al gespot in Valencia-shirt; overstap is kwestie van tijd

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 12:50di 25-06-2019 om 12:50

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 14:50di 25-06-2019 om 14:50

Jasper Cillessen is maandag afgereisd naar Valencia. Dinsdag ondergaat de doelman van FC Barcelona en het Nederlands elftal een medische keuring. Foto's leveren het bewijs van de aanstaande transfer van Cillessen. 

COPE publiceerde een afbeelding waarop te zien zou zijn dat Cillessen gekeurd wordt. El Desmarque schrijft dat de dertigjarige goalie mogelijke dinsdag al, of anders woensdag, een meerjarig contract signeert bij Valencia.

Al een paar weken wordt in Spanje geschreven over een mogelijke overstap van Cillesen naar Copa del Rey-winnaar Valencia. De sluitpost wil graag naar een club verkassen waar hij wél wekelijks aan spelen toekomt. Cillessen zit al drie seizoenen op de bank bij Barça. 

Valencia en Barcelona zouden een ruildeal hebben bekokstoofd. Het is de bedoeling dat Neto de omgekeerde weg bewandelt. Onbekend is nog voor hoeveel jaar Cillessen bij zijn nieuwe club gaat tekenen. 

Update 14.51 uur: De transfer van Cillessen lijkt vandaag al te worden afgerond. Een foto van de goalie, poserend in een Valencia-shirt, is via de sociale media uitgelekt. Na de getoonde foto's van de eerste keeper van Oranje en deze beelden lijkt niets een overstap naar de sinaasappelstad meer in de weg te staan voor Cillessen.

Poll

Is Valencia de juiste club voor Cillessen?

(8152 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws