'Overstap naar Italië lonkt voor aanvaller van De Graafschap; partijen in gesprek'

'Overstap naar Italië lonkt voor aanvaller van De Graafschap; partijen in gesprek'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 16:20di 25-06-2019 om 16:20

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 16:26di 25-06-2019 om 16:26

Delano Burgzorg heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in Italië. De aanvaller van De Graafschap is volgens De Gelderlander in verregaande onderhandelingen met Spezia, dat uitkomt op het tweede niveau in Italië.

De regionale krant weet dit op basis van 'bronnen rond de Doetinchemse eerstedivisionist'. De Gelderlander schrijft verder dat ook Italiaanse media Burgzorg nadrukkelijk in verband brengen met Spezia. Peter Hofstede, technisch manager van De Graafschap, wil nog niet reageren op de geruchten. "Wij hopen wel dat er snel duidelijkheid komt, want dan weten wij ook waar we aan toe zijn."

Burgzorg is al sinds zondag niet meer op trainingen van De Graafschap aanwezig geweest en heeft het bestuur al laten weten dat hij graag wil vertrekken uit Doetinchem. Aangezien de 20-jarige vleugelaanvaller nog tot 2020 vastligt in de Achterhoek dient Spezia wel een afkoopsom te betalen voor Burgzorg. De uit Amsterdam afkomstige aanvaller kwam afgelopen seizoen in 26 wedstrijden namens De Graafschap tot vijf treffers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws