'Overstap naar Italië lonkt voor aanvaller van De Graafschap; partijen in gesprek'

'Overstap naar Italië lonkt voor aanvaller van De Graafschap; partijen in gesprek'

25-06-2019 16:20 Laatste update: 16:26
42

Delano Burgzorg heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in Italië. De aanvaller van De Graafschap is volgens De Gelderlander in verregaande onderhandelingen met Spezia, dat uitkomt op het tweede niveau in Italië.

De regionale krant weet dit op basis van 'bronnen rond de Doetinchemse eerstedivisionist'. De Gelderlander schrijft verder dat ook Italiaanse media Burgzorg nadrukkelijk in verband brengen met Spezia. Peter Hofstede, technisch manager van De Graafschap, wil nog niet reageren op de geruchten. "Wij hopen wel dat er snel duidelijkheid komt, want dan weten wij ook waar we aan toe zijn."

Burgzorg is al sinds zondag niet meer op trainingen van De Graafschap aanwezig geweest en heeft het bestuur al laten weten dat hij graag wil vertrekken uit Doetinchem. Aangezien de 20-jarige vleugelaanvaller nog tot 2020 vastligt in de Achterhoek dient Spezia wel een afkoopsom te betalen voor Burgzorg. De uit Amsterdam afkomstige aanvaller kwam afgelopen seizoen in 26 wedstrijden namens De Graafschap tot vijf treffers.