Fortuna lijkt promotieheld kwijt te gaan raken: 'Er zijn ontwikkelingen rond hem'

Fortuna lijkt promotieheld kwijt te gaan raken: 'Er zijn ontwikkelingen rond hem'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 16:36di 25-06-2019 om 16:36

Fortuna Sittard lijkt aanvaller Lisandro Semedo kwijt te gaan raken. De Portugees trainde dinsdagochtend niet mee bij de Limburgers en de kans is volgens technisch manager Sjoerd Ars groot dat hij ook niet meer terugkeert in Sittard.

Semedo lijkt een transfer te gaan maken, maar Ars wil tegenover De Limburger niet verder uitweiden over de situatie. "Er zijn wat ontwikkelingen rond hem", is het enige dat de technisch manager erover kwijt wil. De Portugees had een groot aandeel in de promotie van Fortuna in het seizoen 2017/2018. Tijdens de afgelopen Eredivisie-jaargang kwam hij tot drie treffers in 28 duels. Semedo ligt nog voor twee jaar vast bij Fortuna, waardoor de club een aardig bedrag voor hem kan eisen.

Ondertussen hebben de Limburgers wel een doelman op proef. De 19-jarige Joshua Wehking, vorig seizoen nog actief in het Onder 19-team van VfL Bochum, traint een aantal dagen mee bij Fortuna. Hij speelde één interland voor Duitsland Onder 16 en kwam als F-junior een tijdje uit in de jeugd van Roda JC.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws