Van Raaij: 'Maak me zorgen om ontwikkelingen PSV, Ajax loopt zo wel erg ver weg'

Van Raaij: 'Maak me zorgen om ontwikkelingen PSV, Ajax loopt zo wel erg ver weg'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 18:11di 25-06-2019 om 18:11

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 18:11di 25-06-2019 om 18:11

Oud-voorzitter Harry van Raaij maakt zich zorgen over de ontwikkelingen bij PSV. De Eindhovenaren hebben versterkingen nodig, maar hebben tot dusverre alleen Ibrahim Afellay aan zich weten te binden.

"Het is akelig stil in Eindhoven", aldus Van Raaij tegenover Omroep Brabant. "PSV heeft in elke linie versterkingen nodig. Dat kost miljoenen, want anders zijn het geen versterkingen. Ik maak me zorgen om de ontwikkelingen bij PSV. Ajax loopt zo wel erg ver weg."

De Amsterdammers investeerden al flink in de selectie voor komend seizoen. Naast Razvan Marin, Kjell Scherpen, Kik Pierie en Lisandro Martinez, haalde Ajax deze week ook Quincy Promes binnen. De Amsterdammers zijn er nu op uit om Steven Bergwijn bij PSV weg te halen.

De Eindhovenaren moeten eerst verkopen voor er kan worden geïnvesteerd. Daniel Schwaab is vertrokken en Angelino lijkt op weg naar Manchester City, terwijl er ook wordt getrokken aan Bergwijn en Hirving Lozano. Willy van de Kerkhof deelt dan ook de zorgen van Van Raaij. "Vol verwachting klopt mijn hart. We zijn jammer genoeg afhankelijk van de verkopende spelers, voordat we versterkingen kunnen halen. Ik ben heel benieuwd hoe PSV er aan het einde van de transferperiode uitziet", stelt hij.

PSV moet de selectie zo snel mogelijk op orde zien te krijgen. Op 23 juli staat de eerste wedstrijd tegen FC Basel in de voorronde van de Champions League al op het programma.

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws