'Willem II ziet zes talenten in Ecuador en overweegt intensievere samenwerking'

'Willem II ziet zes talenten in Ecuador en overweegt intensievere samenwerking'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 17:59di 25-06-2019 om 17:59

Willem II denkt serieus na over de mogelijkheid om meerdere spelers te huren van het Ecuadoriaanse Aucas. Vorig seizoen namen de Tilburgers Diego Palacios op huurbasis over van de club uit Ecuador en dat is goed bevallen.

Het Brabants Dagblad schrijft dat Joris Mathijsen, technisch directeur van Willem II, druk bezig is om geschikte opvolgers te vinden voor Palacios, Renato Tapia en Alexander Isak. Het zou daarbij goed kunnen dat er wederom een speler van het Ecuadoriaanse Aucas overkomt naar Tilburg.

De samenwerking met die club is rondom de overstap van Diego Palacios dusdanig goed bevallen dat Willem II overweegt hier weer gebruik van te gaan maken. Het BD zegt dat er bij Aucas nog zeker zes talenten rondlopen die 'de stap naar Europa zouden kunnen maken'.

Op dit moment is de selectie van Willem II nog vrij krap en dus zijn versterkingen hoognodig. Trainer Adrie Koster zegt op de eerste training dat alles weer van voor af aan begint in Tilburg. "Dat betekent ook dat Jordens Peters weer gewoon aanvoerder kan zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws