Toekomst Pereiro mogelijk buiten Eindhoven: 'Weet dat PSV met andere clubs praat'

Toekomst Pereiro mogelijk buiten Eindhoven: 'Weet dat PSV met andere clubs praat'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 19:08di 25-06-2019 om 19:08

Gaston Pereiro weet dat PSV met clubs in gesprek is over een eventuele transfer van de middenvelder. De Uruguayaan bevestigt dat tegenover Voetbal International.

"Ik weet dat PSV met andere clubs praat. Voor nu focus ik me op de Copa América", aldus Pereiro in gesprek met VI. "Daarna ga ik kijken wat er gaat gebeuren." De middenvelder wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven, waar hij nooit echt wist uit te groeien tot een vaste basisspeler.

Onder meer het Engelse Watford zou interesse hebben in de Uruguayaan, die geen voorkeur uit wil spreken voor Engeland of Spanje. "Beide landen zijn mooi", stelt hij. In Eindhoven heeft Pereiro nog een contract tot medio 2020. Volgens het ED moet Pereiro een 'dubbelcijferig aantal miljoenen' opleveren, ondanks het feit dat zijn contract volgend jaar afloopt. 

Met Uruguay is Pereiro momenteel actief in de Copa América. Uruguay wist de laatste groepswedstrijd in de nacht van maandag op dinsdag met 1-0 te winnen van Chili door een goal van Edinson Cavani. Pereiro bleef in die wedstrijd negentig minuten op de bank.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws