Oud-aanvaller Ajax aast op nieuwe uitdaging: 'Interesse uit Turkije en Duitsland'

Oud-aanvaller Ajax aast op nieuwe uitdaging: 'Interesse uit Turkije en Duitsland'

25-06-2019 19:13 Laatste update: 26-06-2019 15:37
15

Voormalig Ajax-aanvaller Jody Lukoki is toe aan een nieuwe uitdaging en hoopt op een transfer. Dat stelt de buitenspeler in gesprek met WereldPod, een podcast over Nederlandse voetballers in het buitenland.

"De bedoeling is wel dat ik dit seizoen een transfer ga maken. Ik wil wel hogerop", aldus Lukoki. "Ik ben er al vier jaar, heb Champions League gespeeld met Ludogorets, ik heb Europa League gespeeld, vier keer kampioen. Ja het wordt tijd voor wat anders, denk ik."

Volgens Lukoki, die sinds de zomer van 2015 onder contract staat in Bulgarije, zijn er nog geen clubs concreet. "Er is wel interesse vanuit Turkije, vanuit Duitsland ook. Ik kijk gewoon of er wat concreets komt en dan zie ik wel. Ik heb niet echt een voorkeursland, maar als je in Duitsland kan spelen of in Turkije in de hoogste divisie is dat wel mooi, denk ik."

"Iedereen zou denk ik in de Bundesliga of in Spanje of in de Premier League willen spelen. Dat is natuurlijk de droom, maar ik heb niet echt een voorkeur", aldus Lukoki.