'Nog geen nieuws uit Amsterdam: Bergwijn heeft interesse, maar gaat niet forceren'

'Nog geen nieuws uit Amsterdam: Bergwijn heeft interesse, maar gaat niet forceren'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 07:15wo 26-06-2019 om 07:15

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 07:17wo 26-06-2019 om 07:17

Ajax heeft zich tot op heden niet officieel gemeld bij PSV, maar het Eindhovens Dagblad verwacht, in navolging van De Telegraaf, dat de Amsterdammers op korte termijn wél navraag zullen doen naar Steven Bergwijn. Het medium vraagt zich af wat de buitenspeler gaat doen wanneer Ajax daadwerkelijk concreet wordt.

Volgens het ED heeft Bergwijn zelf 'de sleutel in handen'. De 21-jarige Amsterdammer heeft zich tot nu toe op de vlakte gehouden, maar lijkt open te staan voor een rentree bij de club die hij tot 2011 diende als jeugdspeler. Bergwijn is echter een 'rustige en correcte speler': het lijkt niet voor de hand te liggen dat hij een transfer gaat forceren, mochten de clubs er niet uit komen.

PSV wil Bergwijn liever niet aan de grote rivaal verkopen en zal de absolute hoofdprijs vragen voor de vleugelaanvaller. Wanneer Ajax bereid is om zo ver te gaan, is het echter goed mogelijk dat PSV instemt: de Eindhovenaren moeten het team nog op diverse posities versterken en kunnen de opbrengsten van een eventuele recordtransfer uitstekend gebruiken.

Poll

Bergwijn naar Ajax: zie jij het gebeuren?

(16759 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws