BILD: Spectaculair Plan B van Bayern, Dembélé 'auf dem Zettel' in München

BILD: Spectaculair Plan B van Bayern, Dembélé 'auf dem Zettel' in München

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 07:29wo 26-06-2019 om 07:29

Bayern München heeft volgens BILD een spectaculaire versterking op het oog. Volgens de Duitse ochtendkrant staat FC Barcelona-aanvaller Ousmane Dembélé 'auf dem Zettel' bij Der Rekordmeister.

De 22-jarige Fransman geldt als alternatief voor Leroy Sané, mocht de peperdure spelmaker van Manchester City niet haalbaar blijken. Dembélé heeft een verleden in de Bundesliga: Borussia Dortmund haalde de buitenspeler in de zomer van 2016 op bij Stade Rennes en verkocht hem één jaar later alweer aan FC Barcelona, dat liefst 125 miljoen euro neertelde.

De international van Frankrijk ligt nog tot medio 2022 vast bij de Catalanen, maar vestigde de voorbije twee seizoenen vooral de aandacht op zich met ongedisciplineerd gedrag: Dembélé kwam regelmatig te laat, zou een Fortnite-verslaving hebben en kreeg van de club een eigen kok, omdat zijn eetpatroon te wensen overliet. Nu FC Barcelona bezig lijkt met een terugkeer van Neymar, lijkt Dembélé te mogen vertrekken. Volgens BILD had Bayern de Fransman in 2016 al in het vizier en is men Dembélé altijd met speciale aandacht blijven volgen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws