Afscheidsinterview Vilhena: Ik hoop dat ik de goede Tonny achterlaat

Afscheidsinterview Vilhena: "Ik hoop dat ik de goede Tonny achterlaat"

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 07:43wo 26-06-2019 om 07:43

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 15:42wo 26-06-2019 om 15:42

Tonny Vilhena houdt naar eigen zeggen een 'dubbel gevoel' over aan zijn miljoenentransfer naar Rusland. De Oranje-middenvelder is blij met het nieuwe avontuur, maar vindt het tegelijkertijd ook lastig om 'zijn' Feyenoord te verlaten. 

Voor circa negen miljoen euro verkast Vilhena naar FK Krasnodar. "Het is een beetje een dubbel gevoel, je gaat toch weg bij de club waar je bent opgegroeid", zegt hij in een afscheidsinterview met Feyenoord TV. 

"Aan de andere kant ben ik blij en trots dat ik een mooie transfer ga maken. Ik ga naar Krasnodar, een goede ploeg. De club heeft ambities, dat zie je wel aan vorig jaar, toen ze op de derde plek eindigden. De speelstijl sprak me aan. Ik heb met Krasnodar gesproken en ze hadden hele goede plannen met mij. Dat was voor mij het belangrijkste. Na het eerste gesprek was het gevoel goed."

Goede Tonny
Liefst zestien jaar speelde Vilhena in Rotterdam-Zuid. Van zijn ploeggenoten heeft de linkspoot inmiddels afscheid genomen. "Ze waren blij, iedereen gunde het me. Ik heb leuke berichten gehad en daar ben ik wel blij mee."

"Ik hoop dat ik de goede Tonny achterlaat bij de mensen en dat ze altijd over me blijven praten. (...) Ik wens Feyenoord heel veel succes in de toekomst en dit seizoen. Ik hoop dat ze kampioen worden." 

Poll

Is de Russische competitie een goede keuze van Vilhena?

(4841 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws