Zaakwaarnemer van Bruma kondigt PSV-transfer aan: 'Snel medische keuring'

Zaakwaarnemer van Bruma kondigt PSV-transfer aan: 'Snel medische keuring'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 09:45wo 26-06-2019 om 09:45

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 17:00wo 26-06-2019 om 17:00

PSV gaat zich versterken met RB Leipzig-aanvaller Bruma. De zaakwaarnemer van de Portugese aanvaller laat dat woensdag weten aan het Eindhovens Dagblad. Bruma zou woensdag al in Brabant arriveren, een medische keuring moet snel volgen. 

"Hij kiest voor PSV. Vandaag komt hij en er zal snel een medische keuring zijn", wordt Catio Baldé geciteerd. Voor de 24-jarige Bruma ligt naar verluidt een vijfjarig contract klaar in het Philips Stadion. Inmiddels is in Portugese media ook een foto verschenen waarop Bruma poseert met directeur Peter Fossen en technisch manager John de Jong.

Ook FC Porto werd nadrukkelijk gelinkt aan Bruma (volledige naam: Armindo Tué Na Bangna). De Portugese grootmacht leek de strijd om de rechtsbuiten zelfs gewonnen te hebben. Nu trekt PSV dan toch aan het langste eind. Een bevestiging vanuit het Philips Stadion blijft voorlopig uit. "Zolang er geen handtekeningen staan, doen wij dat niet", zegt perschef Thijs Slegers.

Wat PSV voor Bruma betaalt, is nog onbekend. Afgelopen seizoen zat de international voornamelijk op de bank bij Leipzig. PSV had Bruma al een tijdje op de korrel. Met zijn komst speelt de vice-kampioen in op het waarschijnlijke vertrek van zowel Steven Bergwijn als Hirving Lozano. Beide spelers azen op een transfer. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws