'Ik had in de winter naar PEC gekund, ja, dat is toen niet doorgegaan'

'Ik had in de winter naar PEC gekund, ja, dat is toen niet doorgegaan'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 12:11wo 26-06-2019 om 12:11

Routinier Etiënne Reijnen werd eind vorige week gepresenteerd door PEC Zwolle. Een halfjaar geleden hing de terugkeer van de verdediger ook al in de lucht, vertelt hij. 

De naam van Reijnen, toen nog in dienst van Maccabi Haifa, viel tijdens de winterstop nadrukkelijk in Zwolle. Tussen 2005 en 2011 diende hij de club ook al. "Ik ken een hoop mensen binnen PEC en zij kennen mij natuurlijk ook. Dan wordt er altijd snel een link gelegd", vertelt Reijnen in een interview met de Stentor

"Ik ben bij deze club begonnen en als ik ergens uit mijn contract liep, werd er altijd over mij gesproken. In de winter had het gekund, ja. Dat is toen niet doorgegaan. Die keuzes werden op dat moment gemaakt en de club deed wat ze het beste leek. Nou ja, prima. PEC Zwolle bleef in de Eredivisie en ik draaide een goede tweede seizoenshelft in Israël."

Naast Reijnen versterkte PEC zich inmiddels ook met onder meer doelman Xavier Mous en PSV-back Kenneth Paal. Sepp van den Berg lijkt ondertussen de overstap te maken naar Engeland. Woensdag staat naar verluidt een medische keuring ingepland bij Liverpool. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws