Van den Brom gaat met voorganger Advocaat om de tafel: 'Waarom niet?'

Van den Brom gaat met voorganger Advocaat om de tafel: 'Waarom niet?'

26-06-2019 14:05 Laatste update: 14:12
46

John van den Brom gaat binnenkort met Dick Advocaat om de tafel zitten. De trainer van FC Utrecht zal het met zijn voorganger onder meer hebben over de selectie van de Domstedelingen.

"Ik heb altijd goed contact met hem gehad als collega-trainer en dat blijven we. Ik heb berichten naar hem gestuurd na de play-offs en de afspraak gemaakt een keer te zitten. En die staat", aldus Van den Brom tegenover de NOS.

Van den Brom ziet daar geen kwaad in. "Waarom niet? We zijn geen onbekenden van elkaar. Het is alleen maar goed om dingen uit te wisselen en dan is het aan mij om daar de dingen mee te doen waar je je voordeel mee kan doen", aldus Van den Brom.

De voormalig trainer van AZ stelt dat hij het veranderen van de manier van spelen als zijn grootste uitdaging ziet in Utrecht. "Er zijn heel veel manieren die uiteindelijk tot iets leiden. We moeten eerlijk zijn: vorig jaar hebben ze onder Dick natuurlijk een geweldig resultaat gehaald door de play-offs te winnen en Europees voetbal te halen."

Toch denkt Van den Brom dat het anders kan. "Ik zie dat op een andere manier. Dat is bekend hier. Ik ben een ander type trainer dan Dick. Alle respect naar hem toe, laten we dat voorop stellen. Maar ze zeggen niet voor niets: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden."