Van Persie sprak Memphis aan op Insta-foto's: 'Waarom zou ik dat niet mogen?'

Van Persie sprak Memphis aan op Insta-foto's: 'Waarom zou ik dat niet mogen?'

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 07:28do 27-06-2019 om 07:28

Op pad met Oranje kreeg Memphis Depay ooit van Robin van Persie de vraag waarom hij het nodig vond om continu foto's met dure spullen op zijn Instagram-account te plaatsen. Memphis vertelt dat in het boek 'Heart of a Lion'. De aanvaller besloot om een groot aantal foto's te verwijderen, maar even later plaatste hij alles opnieuw. 

In gesprek met LINDA legt Memphis uit waarom. "Ik begreep wat hij ermee bedoelde te zeggen, daarom haalde ik ze er in eerste instantie af. Maar later dacht ik: waarom zou ik niet mogen laten zien wat ik heb gekocht van mijn zelf verdiende geld?"

"Voetballen is wat ik het meest doe en waarvan ik het meeste houd, maar tegelijkertijd ben ik meer dan alleen een voetballer. Ik ben ook fashion en muziek. Dus moet je je afvragen hoe je jezelf wilt presenteren aan de buitenwereld. Wil ik mezelf zijn, of wil ik uitstralen dat ik een regular dude ben? Met alle respect: ik wil niet doorsnee zijn."

Rolex
Zijn lifestyle is anno 2019 veranderd. "Ik zie nu dat ik te veel tijd heb verspild aan materiële zaken waarmee ik succes wilde uitstralen. Tegenwoordig zijn dingen als liefde voor de mensen om me heen en het geloof veel belangrijker voor me. Een Rolex kopen is alleen leuk als je er zelf hard voor hebt gewerkt. Ik laat mijn volgers een pad zien; iets wat zij misschien ook kunnen bereiken als ze er maar hard genoeg voor werken. Een deel van mijn leven ís ook mooi."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws