Vader van Vilhena 'was er klaar mee': 'Telkens dingen waar ik niet mee kon leven'

Vader van Vilhena 'was er klaar mee': 'Telkens dingen waar ik niet mee kon leven'

27-06-2019 08:52 Laatste update: 08:59
66

Tonny Vilhena en zijn vader Toy zijn 'klaar' met zaakwaarnemers. De afgelopen jaren hadden zij vooral slechte ervaringen met onder meer louche tussenpersonen. Vilhena senior behartigt tegenwoordig alle zaken van zijn zoon, die deze maand een transfer naar het Russische FK Krasnodar afrondde. 

"Ik was er klaar mee", vertelt vader Toy Vilhena aan het Algemeen Dagblad. "Telkens kwam ik achter dingen waar ik niet mee kon leven. Bepalingen in contracten, een dubbelrol met de club, beloftes die niet waar konden worden gemaakt."

"En het ging nog veel verder. Aston Villa bijvoorbeeld kreeg zeven verschillende mensen op bezoek die een mandaat hadden om mijn zoon naar die club te brengen. En ik heb dat mandaat niet afgegeven, hoor."

"Of trainers die lieten weten te zullen bellen en dan nooit meer iets lieten horen. FK Krasnodar deed het anders, kwam met een sportief en financieel geweldig verhaal en ik had alleen een advocaat nodig om tot een transfer te komen. Ze lieten gewoon voortdurend blijken dat ze Tonny wilden hebben."