PSV bevestigt komst van ervaren keeper: 'We snappen je keuze, Robbin!'

PSV bevestigt komst van ervaren keeper: 'We snappen je keuze, Robbin!'

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 08:35do 27-06-2019 om 08:35

Laatste update: donderdag 27 juni 2019 om 08:41do 27-06-2019 om 08:41

Robbin Ruiter gaat aan de slag bij PSV. De 32-jarige doelman is donderdag gepresenteerd door de topclub uit Eindhoven. Ruiter, in Nederland eerder actief voor FC Utrecht en FC Volendam, heeft voor twee jaar getekend. 

In de verbintenis van de ervaren doelman is ook een optie voor een derde seizoen opgenomen, laat PSV via de officiële kanalen weten. Ruiter stond sinds 2017 onder contract bij Sunderland. Daar liep zijn contract deze zomer af. "Als topsporter streef je altijd het hoogste na. Ik heb geen moment getwijfeld toen PSV zich meldde", vertelt hij.

"We hebben op dit  moment met Jeroen Zoet en Mike van de Meulenhof twee fitte keepers voor de A-selectie", licht technisch manager John de Jong de komst van de goalie toe. "Lars Unnerstall en Yanick van Osch zijn aan het revalideren, Hidde Jurjus vertrekt vandaag nog en in Luuk Koopmans is dermate veel interesse dat een vertrek in de lijn der verwachting ligt."

"Daarom wilden we graag een ervaren doelman aan de groep toevoegen. Robbin is een prima keeper, topfit en direct inzetbaar. We zijn blij dat hij voor PSV heeft gekozen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws