De Graafschap blij: 'Hij weet hoe het is om mee te strijden om promotie'

De Graafschap blij: 'Hij weet hoe het is om mee te strijden om promotie'

27-06-2019 10:15
37

Hidde Jurjus is blij dat hij ook komend seizoen onder de lat staat bij De Graafschap. De goalie wordt opnieuw voor één jaar gehuurd van PSV, zo werd donderdag bekend.

"Ik ben blij dat er snel duidelijkheid is en ik weer een jaar bij De Graafschap speel. We gaan er een mooi seizoen van maken en hebben promotie als doel gesteld", aldus de sluitspost op de website van De Superboeren. "Daar moeten we met z’n allen voor gaan."

Manager voetbalzaken Peter Hofstede is in zijn nopjes dat Jurjus ook in de Keuken Kampioen Divisie onder de lat staat in Doetinchem. "Met Hidde voegen we een betrouwbare doelman toe aan de selectie. Hij past uitstekend bij De Graafschap en weet hoe het is om mee te strijden om promotie naar de Eredivisie. Bovendien heeft Hidde met zijn meevoetballende kwaliteiten een extra wapen in huis", zo laat hij weten.

Volgens Hofstede begint de selectie van De Graafschap met de komst van Jurjus vorm te krijgen. "De komende tijd gaan we zorgvuldig bekijken op welke posities we de ploeg nog verder versterken."