FC Barcelona op de hoogte van transferwens Neymar: Het verbaast mij niet

FC Barcelona op de hoogte van transferwens Neymar: "Het verbaast mij niet"

27-06-2019 13:57
38

Neymar wil terug naar FC Barcelona. Dat erkent Jordi Cardoner, vice-voorzitter van de Catalaanse grootmacht. In Camp Nou lijkt men minder enthousiast over dat idee.

Neymar (27) zou twee jaar na zijn veelbesproken vertrek naar Paris Saint-Germain willen terugkeren naar Barcelona. Inmiddels zijn er gesproken gevoerd, maar de mogelijke transfer staat nog in de kinderschoenen. "Het verbaast mij niet dat Neymar terug wil naar Barcelona. Het klopt", reageert Cardoner, geciteerd door SPORT.

Wedden

Meer odds

Een hereniging tussen Neymar en Barça lijkt echter ver weg. "Ik hoor op straat dat we hem al hebben vastgelegd. De realiteit is dat we niet eens contact met hem hebben gehad", vervolgt hij. "Het is bij ons geen onderwerp van gesprek."

Bij Barça is men de manier waarop Neymar twee jaar geleden vertrok niet vergeten. "Hij is een geweldige speler, maar de omstandigheden van zijn vertrek waren op z'n zachtst gezegd bijzonder", refereert Cardoner aan het feit dat Neymar zijn contract zélf afkocht voor 222 miljoen euro. "Dat heb ik nooit begrepen. We moeten veel dingen oplossen."