Zo wil je niet aan een avontuur bij een topclub als PSV beginnen

"Zo wil je niet aan een avontuur bij een topclub als PSV beginnen"

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 17:15do 27-06-2019 om 17:15

Lars Unnerstall baalt als een stekker vanwege zijn knieblessure, die hij eind vorig seizoen bij VVV-Venlo opliep. De Duitse doelman wilde knallend het nieuwe seizoen in met PSV, maar moet nu revalideren.

PSV contracteerde Unnerstall vorig seizoen, maar verhuurde hem direct weer door aan VVV. Deze zomer hoopte hij samen met Jeroen Zoet te strijden om de plek onder de lat, maar zijn prioriteiten liggen nu ergens anders. "Zo wil je niet aan een avontuur bij een topclub als PSV beginnen. Je wilt je meteen laten zien", zegt Unnerstall tegen de Limburger.

"Ik heb van binnen wel gevloekt toen ik in de gaten kreeg dat dat niet zou gaan lukken", vervolgt de Duitser. "Maar na een week of twee heb ik me daar overheen gezet en alles gericht op de revalidatie. Die loopt nu op schema."

Unnerstall, die begrijpt dat PSV met Robbin Ruiter een extra doelman heeft gehaald, vertelt dat zijn herstel voorspoedig verloopt. "Ik lig op schema nu en train alweer zonder brace. Voorlopig nog krachttraining, maar binnenkort kan ik alweer gaan joggen. Ik hoop bij de start van de competitie weer fit te zijn, maar ik forceer niets. Voor je het weet, krijg je een terugslag."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Unnerstall het in zich om eerste doelman te worden?

Ja
92%
Nee
8%
(1965 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws