Update: Bruma gespot op De Herdgang, presentatie kwestie van tijd

Update: Bruma gespot op De Herdgang, presentatie kwestie van tijd

Gepubliceerd: vrijdag 28 juni 2019 om 00:32vr 28-06-2019 om 00:32

Laatste update: vrijdag 28 juni 2019 om 10:19vr 28-06-2019 om 10:19

Armindo Bruma lijkt vrijdag al zijn opwachting te kunnen maken op het trainingsveld van PSV. Dan moeten de Eindhovenaren en RB Leipzig wel op tijd het papierwerk afronden, meldt het Eindhovens Dagblad.

Volgens de regionale krant heeft Bruma donderdag met goed gevolg de medische keuring doorstaan. Zijn presentatie volgt vrijdag. Waar Luuk de Jong hard op weg lijkt naar Sevilla voor een bedrag tussen de twaalf en vijftien miljoen euro, komt de Portugees voor twaalf miljoen terug. Bovendien speelt PSV met zijn komst in op een mogelijk vertrek van Hirving Lozano en Steven Bergwijn.

PSV heeft ook nog altijd interesse in Steven Berghuis, maar het is nog niet duidelijk of een transfer haalbaar is. De Eindhovenaren vinden dat Feyenoord erg hoog in de boom zit. De Rotterdammers verlangen zo'n vijftien tot twintig miljoen voor de buitenspeler. PSV schat zijn waarde lager in, mede doordat hij later dit jaar 28 jaar wordt en nauwelijks restwaarde lijkt te hebben.

Update 10:19 uur: Bruma is inmiddels gespot op De Herdgang. De buitenspeler komt over van RB Leipzig en zal naar verwachting later vrijdag worden gepresenteerd door PSV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Berghuis naar PSV: een goed idee?

(12115 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws