Marca: Real Madrid wil niet meer dan 50 miljoen betalen voor Van de Beek

Marca: Real Madrid wil niet meer dan 50 miljoen betalen voor Van de Beek

Gepubliceerd: vrijdag 28 juni 2019 om 10:28vr 28-06-2019 om 10:28

Real Madrid is niet van plan meer dan vijftig miljoen te betalen voor Donny van de Beek. Dat meldt het Spaanse Marca vrijdag. Het medium claimt dat Ajax een prijskaartje van 65 miljoen euro aan de middenvelder heeft gehangen.

Dat is beduidend meer dan waar De Telegraaf donderdag over berichtte. Volgens De Telegraaf heeft Overmars een vraagprijs 'tussen de 50 en 60 miljoen genoemd'. Van de Beek geldt in Madrid als Plan B wanneer Paul Pogba onhaalbaar blijkt.

Het Madrileense bestuur zou uitgebreid over Van de Beek hebben besproken en ook goedkeuring hebben van Zinedine Zidane om over te schakelen naar de Oranje-international als Pogba onhaalbaar blijkt. Een groot voordeel is dat middenvelder van Ajax een stuk goedkoper is dan Pogba.

Volgens Marca kan de transfersom echter nog een probleem opleveren. Omdat Ajax met Frenkie de Jong al een lucratieve uitgaande transfer heeft gedaan en Matthijs de Ligt zich daar spoedig bij zal voegen, is de noodzaak om te verkopen niet al te hoog. Real Madrid vindt dat bedrag te hoog en wil niet meer dan 50 miljoen betalen.

Poll

Van de Beek naar Real Madrid: zie jij het gebeuren?

(9906 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws