PSV deed Bruma 'een goed aanbod': 'Toen is het nooit tot iets gekomen, nu wel'

PSV deed Bruma 'een goed aanbod': 'Toen is het nooit tot iets gekomen, nu wel'

28-06-2019 16:40
89

Armindo Tué Na Bangna, kortweg Bruma, had zijn keuze al gemaakt toen PSV zich officieel voor hem meldde. De Portugese vleugelaanvaller kon ook nog terug naar zijn vaderland en bij FC Porto gaan spelen, maar na jaren van sluimerende interesse had PSV nu toch beet.

Marcel Brands trachtte Bruma in zijn tijd als technisch directeur van PSV al vaker naar Eindhoven te halen, maar kreeg telkens nul op het rekest. Nu is een overstap er toch van gekomen. "Ik weet dat ze mij al heel lang volgen", tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van Bruma. "Ik ken John de Jong en Marcel Brands al het uit verleden en ik weet dat er toen al een mogelijkheid was om naar PSV te gaan."

"Ik heb nu ook nog even met Marcel (Brands, red.) gesproken", vervolgt de 24-jarige Portugees. "Toen is het nooit tot iets gekomen, maar nu wel. De club heeft een goed aanbod gedaan en ik wil hier bijdragen aan het team en zoveel mogelijk prijzen winnen."

Op welke positie Bruma PSV dan aan prijzen moet helpen is hem nog niet duidelijk. "Ik heb geen voorkeur voor een positie", zegt hij daarover. "De trainer bepaalt waar hij me neerzet."